Klassiek spel saai? Welnee!

22568632 l 2

Vergeet niet dat een goed klassiek spel de basis is voor alle muziek. Klassieke muziek is de deur die je toegang geeft tot een wereld vol muziek. De meeste klassieke muziek is geschreven rond 1800. In deze tijd was gitaar spelen een ware ‘hype’ en de beroemde gitaristen waren net zo bekend als de popsterren nu. Pas in de tweede helft van de 19e eeuw zijn belangrijke dingen als de juiste speelhouding en goede vingertechniek vastgelegd.

In de lessen wordt een stevige basis gelegd wat betreft techniek, notenkennis en akkoorden. Aan de hand van een goede methode leer je prachtige klassieke stukken spelen. Deze methodiek biedt (vooral jonge) leerlingen een gewenste structuur en ontwikkeling. Ook de populair akoestische afdeling kun je vinden in onze school, want uiteraard kun je alle stijlen spelen die je wilt op de klassieke/ akoestische gitaar. Bekende popnummers, fraaie tokkels en (kampvuur)meezingers klinken fantastisch op dit instrument.

Je kunt al starten op klassiek gitaar vanaf 7 jaar. Kennis van het notenschrift is niet vereist. Schrijf je in via de oranje aanmeldbutton op de website of maak een afspraak voor een proefles!