maxresdefault

 

 

Willkommen, Bienvenue, Be our Guest and There’s no Business like Showbusiness!

 

Zingen, toneel spelen, dansen, samenwerken aan en naar een theatervoorstelling toe. Ik heb van mijn grote hobby, van kinds af aan, mijn werk mogen maken. Hoe leuk is dat!

 

Na mijn opleiding Muziektheater aan het Brabants Conservatorium te Tilburg heb ik mogen spelen in een aantal van de "grote musicals" in Nederland en België :  'The Sound of Music', 'Beauty and the Beast', 'Ciske de Rat' - van swing, ensemble tot de hoofdrol. En nu mag ik mijn ervaring, enthousiasme,  gedrevenheid en passie voor dit vak doorgeven aan jullie!

 

Naast mijn werk op de planken heb ik altijd ook zangles gegeven; aan "de badkamerzanger", de aankomend student tot een musicalopleiding, de auditant voor een musical, jongeren van jeugdtheateropleidingen, musicalgroepen van jong en oud en MBO studenten voor de opleiding Musicalartiest. Klassiek, Jazz, Pop-Rock; ik heb het allemaal gestudeerd dus we kunnen samen elke kant op die jij en je stem wil. Want daar gaat het om, dat je je stem gezond leert gebruiken en ontwikkelen zodat je vrij en voluit kunt zingen wat je wilt! Ik heb er zin in!

 

Hartelijke groet, Vivienne van Benthem.

 

Meer informatie over de zanglessen>