harp

 

Na de zomervakantie, als de scholen weer beginnen, start ook het nieuwe seizoen bij Eut de Kunst Urk (voorheen Muziekschool Urk). Vaak organiseren we rond deze tijd een Open Dag om de gelegenheid te geven om instrumenten uit te proberen. Vanwege Corona zit dat er nu helaas niet in. In plaats daarvan kun je op woensdag 1 juli een gratis proefles volgen voor Harp en vrijdag 3 juli Zang (lichte muziek).

 

Harp en Zang uitproberen voor jong én oud
Wil je (kind) volgend schooljaar op muziekles , maar weet je nog niet precies welk instrument? Kom dan op 1 en/of 3 juli geheel vrijblijvend de harp en/of zang uitproberen. Zo kun je ontdekken of dit bij je (kind) past. De Open Dagen zijn voor jong en oud. Ook volwassenen zijn van harte welkom, want je bent nooit te oud om te leren!

 

Vooraf aanmelden bij de docent(en)

Gezien de huidige situatie en de veiligheid van jezelf vragen wij je van te voren aan te melden, zodat we niet te veel mensen tegelijkertijd in het gebouw hebben. Aanmelden kan rechtstreeks bij de docenten: Rachel Bruijnis (harp): bruijnis.rachel@gmail.com of tel. 0610451157 en Margreeth van Spall (zang): mvanspall@icloud.nl of tel. 0610897210.