adultelf.com
18comix

Hartelijk welkom op de website van Muziekschool Urk.

Laat u verrassen door het grote aanbod. De instrumentenkeus is zo breed mogelijk opgezet zodat iedereen het instrument kan gaan bespelen wat bij haar of hem past. Wilt u liever zangles? Ook hiervoor hebben we diverse mogelijkheden.

 

De vorm van de muzieklessen is zeer divers. Natuurlijk kunt u bij ons privé-of duolessen volgen, maar dit schooljaar starten we ook met groepslessen. De groepslessen zijn niet alleen prettig geprijsd maar het is ook heel gezellig en stimulerend om met meer mensen een instrument te leren bespelen. Tijdens de groepslessen wordt er al snel samengespeeld.

 

Schooljaar 2014-2015 wordt voor ons een spannend jaar. Op dit moment zijn we heel dankbaar dat we een noodlocatie hebben gevonden in kerk De Ark aan de Vlechttuinen. Zoals u waarschijnlijk wel weet worden onze balletlessen in sporthal de Nagel gegeven.

 

Januari 2015 gaan we verhuizen naar het nieuwe “ kindcentrum” waar wij kunnen beschikken over diverse lokalen voor onze muzieklessen en een spiegelzaal voor onze ballet/dans/musical lessen. Het “ kindcentrum “ biedt enorm veel kansen voor samenwerking met de diverse partijen die ook in het centrum aanwezig zijn.

 

Wij bieden cursussen voor iedereen. We starten al met muziek op schoot voor baby's en peuters en geven instrumentale, vocale en danslessen voor kinderen en volwassenen. De nieuwe locatie geeft ons ook de gelegenheid om te starten met lessen voor mensen met een beperking. We hebben hier al ruime ervaring mee op andere locaties, maar op Urk hadden we eenvoudigweg de ruimte niet. Wij weten dat mensen met een beperking juist zeer muzikaal zijn en willen hen dan ook graag de weg wijzen door de wereld van de muziek. We zullen vanaf januari starten met muzieklessen, maar ook met een orkest speciaal voor deze doelgroep.

 

Muziekschool Urk heeft één duidelijke visie: Muziek is voor iedereen en dan bedoelen we ook iedereen. Ik hoop u snel te kunnen begroeten, eerst dus nog op diverse locaties, maar straks aan de Slenk.

 

Vriendelijke groet,

Anja Boons

Directeur Muziekschool Urk

gayrawclub.com